Consultanta la superlativ!

 

 QUANTIC SYSTEMS este o firma de consultanta cu capital integral romanesc care va ofera solutii CONCRETE in documentare, proiectare si asistenta de-a lungul implementarii de sisteme de management al calitatii, mediului, siguranta si securitate ocupationala, responsabilitate sociala, sisteme integrate de management, in conformitate cu normele internationale din domeniul ISO (International Organization for Standardization).

PRINCIPALUL OBIECTIV AL FIRMEI NOASTRE ESTE DE A FURNIZA SERVICII DE CALITATE ORGANIZATIILOR PENTRU ASI DEZVOLTA AFACEREA CU SUCCES.

Ne-am propus sa promovam principiile managementului calitatii, ca directive care trebuie sa guverneze orice tip de afacere, ele fiind utilizate de managementul de la varf ca un cadru de lucru pentru a-si ghida organizatiile spre imbunatatirea performantelor  si satisfacerea  nevoilor clientilor.
 
Tocmai de aceea, consultanta ISO de care veti beneficia, finalizata prin obtinerea certificarii ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, RS sau sisteme integrate, va reprezenta concretizarea eforturilor pe care organizatia Dvs. le-a depus de-a lungul timpului in sensul recunoasterii valorii sale pe plan  intern dar si extern.
 
In contextul actual privind definirea si implementarea politicii Uniunii Europene si la nivelul tarii noastre, standardele ISO reprezinta din ce in ce mai mult o parte importanta in satisfacerea nevoilor prezente si viitoare ale oricarei organizatii; noi avem experienta si cunostintele necesare pentru proiectarea unui sistem competitiv de management al calitatii cu suport in standardele ISO.
 
Prin cresterea in calitate a serviciilor prestate clientilor si, prin consultanta ISO oferita, va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul calitatii, astfel incat obtinerea certificarii ISO nu va insemna pentru Dvs. obtinerea unui simplu certificat, ci va fi o recomandare reala bazata pe performantele organizatiei Dvs.